HTML

Friss topikok

  • Koszta Rozsika: Nagyon szep idezetek (2014.12.30. 17:51) Újév

Címkék

bölcs (8) boldog (9) egysoros (1) hellókarácsony (4) humoros (2) idézet (9) idézetek (10) írás (10) meghitt (6) mondás (10) pársoros (10) sms (2) újévi (1) ünnep (6) vers (10) vicces (1) Címkefelhő

2011.11.24. 23:20 takitabe

Jó éjszakát...

Ha leszáll a holdas éj homálya, s kis szobádban lehajtod fejed, jusson eszedbe hogy van egy szív aki igazán szeret.

Csöndes éjszaka, ha elkerül az álom minden érzésemmel TE utánad, vágyom! Suttog a némaság ábrándos meséket, mindig azt suttogják, LÁTNI SZERETNÉLEK!

Sötétedik, zuhan a holdvilág, gyere és hajolj fölém, fürdess meg szerelmed tüzében, mert szemedben még a csillagok sem fáznak.

Amikor elalszol ma, szépeket álmodj, Lásd rózsaszínben körülötted a világot, Szaladj a virágok közt tavaszi réten, Engedd a lelked, hogy vidámabban éljen.

Egy angyal szállt be hozzád az ablakon át, s füledbe súgta, van aki téged imád. Kedves hangon súgja füledbe, hogy gondod feledve álmodj szépeket. Jó éjszakát!

Ha este kigyúlnak a fényes csillagok baj, hogy Te ott és Én meg itt! Ezért ma a csillagokkal üzenem: Jó éjszakát Kedvesem!

Kis pillangó száll most az éjben, minden ember szemére álmot hoz szépen. Elküldtem hát hozzád adja át a csókom, így csukódjon le a szemed, ajkammal ajkadon.

Ha kinézel az ablakon, s felnézel az égre, rád ragyog majd sok ezer csillag fénye, köztük én is ott leszek, s nézek le rád, onnan kívánok neked jó éjszakát!

Ki nézek az ablakon, s látom a holdat ragyogni, érzem a könnycseppet az arcomon lefolyni. Ha itt lennél s megkérdeznéd mi a bajom csak annyit felelnék: Hiányzol nagyon!

Itt a Szép álmokat és jó éjt-puszit küldő szolgálat. Reméljük, termékünk elnyerte tetszését és a jövőben sokszor gondol ránk elalvás előtt.

Még egy álmatlan éjszaka.. Pedig már megszoktam, mióta szeretlek. De ez az érzés meg őrjít... Még meddig nem vagy velem?

Leszek holdfény szíved teraszán, éjjelente besütnék álmaid ablakán. Sugarammal simogatnám arcodat, s hoznék szemedre gyönyörű álmokat.

Hűvös esős éjszakában ágyad mellett állok, gyöngéden átkarollak, s álmaidra vigyázok. Vigyázok rád, mert nagyon fontos vagy Te nekem, szép álmokat kívánok, jó éjt kedvesem.

Leszáll az est s jön egy manó. Apró pici álmot hozó. Pici zsákja vállát nyomja, aludni fogsz ő már tudja. Be bújik melléd az ágyba s füledbe súgja jó éjt Te cica!

Szólj hozzá!

Címkék: vers idézetek idézet írás mondás boldog bölcs pársoros


A bejegyzés trackback címe:

https://szepidezet.blog.hu/api/trackback/id/tr213409713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása