HTML

Friss topikok

  • Koszta Rozsika: Nagyon szep idezetek (2014.12.30. 17:51) Újév

Címkék

bölcs (8) boldog (9) egysoros (1) hellókarácsony (4) humoros (2) idézet (9) idézetek (10) írás (10) meghitt (6) mondás (10) pársoros (10) sms (2) újévi (1) ünnep (6) vers (10) vicces (1) Címkefelhő

2011.11.24. 23:24 takitabe

Karácsonyi sms-ek

Kiskarácsony, nagykarácsony, szeretetem terád szálljon, a boldogság rád találjon, bú, szenvedés köddé váljon, tiszta szívből azt kívánom: legyen boldog a barátom

Ballag a szeretet a karácsonyi fényben, megáll az ajtódban, csengetésre készen, remélem, nálad is nyitott szívre lel, a csengetésre szíved nyitottan felel!

A karácsony mást-mást jelent szegénynek, gazdagnak, valakik szeretnek, valakik megfagynak; ha a szereteted a családnál ma távolabbra ér el, sokat segíthet egy pokróc vagy egy meleg étel...

Teherautó dübörög ezernyi fenyővel, a mókuska beéri majd falevél-tetővel, ha sajnálod szegényt, van még mit tenni: élő fenyő helyett műfát kell venni!

Hull a hó, szól a szív, a barátnőm miért nem hív? Holnap itt a karácsony, az ölembe kívánom!

Érzed ezt az illatot? Látod a fényeket? Az angyalok küldte mosolygós éneket? A szeretet költözött be ma hozzánk, s öltöztette díszbe a fenyőfánk!

Karácsonyfa, csillagszóró, finom mákos bejgli, a nagy ünnepben szeretteit az ember nem felejti! Akármerre jársz is, én gondolok rád, s a szívemben ragyog a karácsonyfánk!

Az angyalok ma táncra kelnek, csengőn-bongón énekelnek, szeretet tölti be az utcát, teret, kellemes, boldog ünnepeket!

Egyszer egy évben egy téli éjjelen, mosolyog a város, és nincs semmi félelem, öleli egymást kisfiú és néni, az egész évben így kellene élni!

Karácsonykor a világ díszbe öltözik, a szívekbe szeretet költözik, legyen a te szíved is boldog és teli, míg a világ a karácsonyt ünnepeli!

Ahány hópihe száll az égben, ahány fenyőfa nyög sötétben, ahány tüskét ejt le majd a fád, annyiszor csókolom, kedvesem, a szád!

Bumm, reccs, mi ez a zaj? Asszem' megjött a mennyből-angyal! A szobában keringett, verdesett a szárnya, csendben leszállott a karácsonyfára. A fa persze idén sem bírta el, a családom romokban ünnepel...

Karácsony a szeretet és az ajándék ünnepe, szenteste a szoba csomagokkal van tele, csillogó díszpapir, szép masnival, ékkel, és bontás után feltöltjük a kukát szeméttel.

Karácsonyra tőled csak azt kívánom, legyél továbbra is ilyen jó barátom! A szívemben örök hely van neked, kellemes, boldog ünnepeket!

Gyúlnak a fények, angyali ének száll tova éjnek; repül a széllel, mondd, hova ér el, hópihe szárnyán, csengő-bongó lármán, szeretetet küldve, mondd, hozzád repült be?

Előző oldal

Szólj hozzá!

Címkék: vers ünnep idézetek idézet írás meghitt mondás boldog hellókarácsony bölcs pársoros


A bejegyzés trackback címe:

https://szepidezet.blog.hu/api/trackback/id/tr943409719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása