HTML

Friss topikok

  • Koszta Rozsika: Nagyon szep idezetek (2014.12.30. 17:51) Újév

Címkék

bölcs (8) boldog (9) egysoros (1) hellókarácsony (4) humoros (2) idézet (9) idézetek (10) írás (10) meghitt (6) mondás (10) pársoros (10) sms (2) újévi (1) ünnep (6) vers (10) vicces (1) Címkefelhő

2011.11.24. 23:34 takitabe

Névnapi köszöntők

Eljött a szép nap, midőn a legjobb piros bor mellett köszöntünk, és a boros kannát két kézre fogva, hangos rivalgással kívánunk Neked Boldog Névnapot

Névnapod reggelén ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön. Boldog Névnapot!

Mielőtt lefekszel tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád az én angyalom. Egy pillanatra kérlek figyelj rea, mert a nevemben Boldog Névnapot Kíván!

Nézem a naptárat, s csakugyan furcsálom, szokatlan dolog esett meg, barátom, fiatal voltál még, biztos ezért hagytad, de tudtad, hogy a neved az év egy napjáról kaptad?!

Hetek óta készülök, hogy végre írjak neked, hiszen nemrég ünnepeltük a te kedves neved, most végre rászántam magamat, hogy írjak, csak már azt nem tudom, hogy téged hogy hívnak...

Csiripel a rigó, kakukkol az óra, a naptár virít felém – álljunk meg egy szóra! Hiszen az Ön neve szerepel ma rajta! Boldog névnapot hát (ha ugyan ma tartja...)!

Neveket sorolva fut tova az év, minden napra jut neki egy-két keresztnév, a mai nap a te neved került éppen sorra, "Sok boldog névnapot!" – suttogja az óra.

Na, most aztán megint itt van a névnapod! Hát kellett ez neked? Mára kapsz elég jókívánságot és ebben nem akarok a többiekkel versenyezni, hanem azért tartogatok neked valamit. Boldog névnapot!

Névnapodra mondok száz jó kívánságot, legyen ez a napod szép, boldog és áldott!

A névnapodra Néked, kívánok sok szépet. Boldog, s vidám legyen számodra az élet!

Mit írhatnék ma neked? Sok szépet és kedveset. Küldöm ezt az SMS-t, hogy mosolyogj egy keveset. Többet most nem írok, csak boldog NÉVNAPOT kívánok!

Neved napján köszöntelek kedvesem, megkérnélek feküdj mellém ma este is nedvesen... Boldog névnapot!

Sok szép név van a világon, de számomra a tiéd a legszebb!

Kicsi szívem, kicsi szám nagyon sok boldog névnapot kíván!

Névnapod reggelén ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön. Boldog Névnapot!

Eljött hát a nagy nap, ünnepe nevednek, ismét tudathatom, hogy én el nem feledlek. Hiába bár, hogy telnek az évek, köszöntelek téged, amíg csak élek!

Szólj hozzá!

Címkék: vers ünnep idézetek idézet írás meghitt mondás boldog bölcs pársoros


A bejegyzés trackback címe:

https://szepidezet.blog.hu/api/trackback/id/tr863409730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása