HTML

Friss topikok

  • Koszta Rozsika: Nagyon szep idezetek (2014.12.30. 17:51) Újév

Címkék

bölcs (8) boldog (9) egysoros (1) hellókarácsony (4) humoros (2) idézet (9) idézetek (10) írás (10) meghitt (6) mondás (10) pársoros (10) sms (2) újévi (1) ünnep (6) vers (10) vicces (1) Címkefelhő

2011.11.24. 23:41 takitabe

Újév 2

Alufelni, téligumi, Merci Actros, tangabugyi! Telepohár hideg pezsgő,padló gázzal új esztendő! Fék,bal három jön az árok! Boldog Új Évet Kívánok!! B.U.É.k

Ma be fogsz rugni mint a szamár, holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! B.Ú.É.K.!

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.U.É.K.!

Elsején amikor kialszanak a fények, A detoxikálóban kezdődik az élet! Kómás tekintetek,a fejek zöldek-kékek, Kívánok most Neked Boldog Újévet!

Részeg vagyok mint az állat tele hánytam már a kádat klozet mélyén négykézláb okádok de pezsgő pukkanásra felállok s neked Boldog Új Évet Kívánok!!

Telefonálni ma nem fogok, Mert beszélni már nem tudok, Hányni talán még sikerül, Ahogy kinézek, mindenki kikerül. Nem is húzom a mondókámat sokáig... Boldog Új Évet ...Bokáig!

Elment a Mikulás, de visszajön jövőre, ma ne törődj semmivel, igyál hát öt főre! Nem garantálom, hogy kijózanodsz hétfőre, és hogy nem felejted el egy-kettőre!

A szerencse banknál a 2010-as számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!

Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövö esztendőben! BUÉK !!!!!!!!

Nem tudok rímet írni hisz nem vagyok csak egy öreg néni, de egyet mondhatok neked sok boldog új évet kívánok neked!

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kívánok!

Elsején, mikor kialszanak a fények, a detoxban akkor kezdődik az élet, komás tekintetek,a fejek kékek, kívánok most neked Boldog Új Évet!!!

Újévi kismalac farka lógjon a szádba, hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba, durranjon a pezsgő,szóljon hát az ének, ílyen boldog újévet kívánok én néked!

Előző oldal

Szólj hozzá!

Címkék: vers ünnep idézetek sms idézet vicces írás meghitt mondás humoros boldog újévi bölcs pársoros


A bejegyzés trackback címe:

https://szepidezet.blog.hu/api/trackback/id/tr13409744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása