HTML

Friss topikok

  • Koszta Rozsika: Nagyon szep idezetek (2014.12.30. 17:51) Újév

Címkék

bölcs (8) boldog (9) egysoros (1) hellókarácsony (4) humoros (2) idézet (9) idézetek (10) írás (10) meghitt (6) mondás (10) pársoros (10) sms (2) újévi (1) ünnep (6) vers (10) vicces (1) Címkefelhő

2011.11.24. 23:45 takitabe

Vicces sms

A mi kis földünkön ebben a percben 300 millió ember eszik, 200 millió TV-zik, 150 millió alszik, 90 millió szexel. Csak egy hülye olvassa az SMS-emet.

Tegnap éjjel nagyon fáztam kétségbe esetten kerestelek, vágytam rád, hogy hozzád bújjak, hogy érezzem melegségedet, de sehol sem voltál te hülye, hülye pizsama.

Az ön telefonja zavarja hálózatunk működését, ezért kérjük, helyezze a földre és 1 méter magasból páros lábbal, ugorjon rá... Köszönjük.

Imádod az édes testemet, szereted, ha szád a számhoz ér. Fellegekben jársz, ha testedben érzed meleg cseppjeimet. Vajon ki lehetek? JIM! JIM! JIM BEAM!

A legújabb amerikai felmérések szerint azok a férfiak, aki ágyba vizelnek és gyengék a szexben, azok jobb kézben tartják a mobilt, mikor ezt az SMS-t olvassák.

Jó a számban fel-alá mozgatni, fehér nedved hol lenyelni, hol kiköpni. Hosszú nyeled, szőreid ágaskodnak felém. Gyere édes fogkefém.

Simogatsz, becézel, érzem a lábam közét elöntő nedvességet, lassan a hátamra fektetsz, és gyengéden levetkőztetsz. Hurrá új pelenkát kapok.

A rendőrség keres valakit, aki szép, okos, sexi és hihetetlenül jó az ágyban. Te biztonságban vagy, de én hova bújjak el?

SMS IQ teszt! Fogja a jobb kezébe a telefont. Adatfeldolgozás, várjon......... Az Ön IQ-ja megegyezik a cipőméretével!

Ez az üzenet jókedvet és boldogságot okoz. Már az olvasás pillanatában rád tör egy kellemes boldog érzés, de csak annál jelentkezik, akire az irásnál gondoltam!

Szeretem formás melled, karcsú lábad, érzéki nyakad harapdálni! érezni forró csupasz tested sós illatát! Bárcsak most itt lennél te drága GRILLCSIRKE!

Ezt az SMS-t csak egy szexis lány tudja elolvasni. Nem megy? Próbáld újra? Még mindig semmi? ááá hagyjuk...

Nem értem miért mondják, hogy nem lehet repülőn mobiltelefont használni. Nincs vele semmi problééémmmmmaaaAAAAAAAAA...

Tisztelt Pszichológus Úr! A barátnőmnek Siemens C45-ös telefonja van, nekem pedig Nokia 8210. Van a kapcsolatunknak jövője?

Unom már, hogy minden társaságban csak a nőkről, és a sexről lehet beszélni. Beszéljünk a zenéről! Dugtál már zongorán?

Szólj hozzá!

Címkék: vers idézetek sms írás egysoros mondás humoros pársoros


A bejegyzés trackback címe:

https://szepidezet.blog.hu/api/trackback/id/tr833409757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása